УНС – УДРУЖЕЊЕ НАСТАВНИКА СРБИЈЕ "ПАНЕЛ"

Вести, актуелности и занимљивости из области образовања

ВЕСТИ

Врање: Расписан Конкурс за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја

Извор: Сајт Града Врања

Градско веће расписало је Конкурс за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији Града Врања у 2023. години. Средства опредељења Одлуком о расписивању конкурса за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији Града Врања у  2023.години, износе 25.000.000 динара.

На Конкурс може учествовати:

1. издавач медија чији медиј је уписан у Регистар медија у Агенцији за привредне регистре, уколико се медијски садржај емитује/дистрибуира на територији Града Врања.

2. правно лице, односно предузетник који се бави производњом медијских садржаја и који приложи доказ да ће суфинансиран медијски садржај бити реализован путем медија који је уписан у Регистар медија и емитује се на територији Града Врања.

Пријаве на конкурс подносе се у року од 15 дана од дана објављивања Конкурса на веб сајту Града Врања www.vranje.org.rs и  у дневном листу „Српски телеграф“. Одлука о расподели средстава доноси се најкасније у року од 90 дана од од дана  закључења конкурса.

Пријаве пројеката слати на адресу: Град Врање, Одељење за друштвене делатности, Одсек за образовање, културу, спорт, омладину и информисање, улица Краља Милана бр 1, 17500 Врање, у затвореној коверти, насловљено са: „Пријава по Конкурсу за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији Града Врања у 2023. години или лично, Услужни центар града Врања, шалтер број 1.

Додатне информације се могу добити радним данима од 11 до 13 часова на број телефона 017/421-029.

Потребну документацију можете преузети овде.

Конкурс и документација

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *