УНС – УДРУЖЕЊЕ НАСТАВНИКА СРБИЈЕ "ПАНЕЛ"

Вести, актуелности и занимљивости из области образовања

АКТУЕЛНОСТИ ВЕСТИ ЗА НАСТАВНИКЕ

Расписан Јавни позив за избор организатора, реализатора и програма стручног усавршавања запослених у основним школама у 2022. години

Министарство просвете, науке и технолошког развоја расписује јавни позив за избор организатора, реализатора и програма стручног усавршавања запослених у основним школама у 2022. години, а која реализују правна лица.

Циљ јавног позива је избор организатора, реализатора и програма стручног усавршавања усмереног на развој и подизање компетенција запослених у основној школи. Развој и подизање компетенција запослених у основној школи треба да обезбеди подршку ученицима и родитељима у развоју кључних компетенција, односно остваривању циљева и исхода образовања и васпитања и стварању услова за реализацију пројеката у основним школама. Подстицање запослених на организовање радионица, округлих столова, семинара, трибина, конференција, сусрета, обука, дебата, изложби, манифестација и других облика активности за децу, ученике, родитеље и запослене у васпитно-образовним и образовно-васпитним установама, као и развој и објављивање бесплатних електронских и штампаних садржаја (књига, зборника, брошура, приручника и других информативних публикација).

Учесници јавног позива комплетну документацију са предлогом програма стручног усавршавања подносе у штампаној и електронској форми у року од осам дана од дана објављивања јавног позива на званичној интернет страници Министарства.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати.

Документација са предлогом програма стручног усавршавања шаље се на адресу:

Министарство просвете, науке и технолошког развоја,

Сектор предшколско и основно образовање и васпитање,

Немањина 22-26, 11000 Београд, спрат VI, Крило Ц, Канцеларија 22.

На коверти је неопходно назначити:

„Јавни позив за избор организатора, реализатора и програма стручног усавршавања од јавног интереса у 2022. години, а који су значајни за развој компетенција запослених у установама основног образовања и васпитања“ (не отварати).

За подношење пријаве електронском поштом адреса је: osnovno@mpn.gov.rs.

ПРЕУЗМИТЕ:
• Јавни позив за избор организатора, реализатора и програма стручног усавршавања од јавног интереса у 2022. години
• Образац 1
 Образац 2
• Образац 3
• Одлука о расписивању јавног позива

Извор: mpn.gov.rs

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *