УНС – УДРУЖЕЊЕ НАСТАВНИКА СРБИЈЕ "ПАНЕЛ"

Вести, актуелности и занимљивости из области образовања

ВЕСТИ ЗАНИМЉИВОСТИ

Вибер услуга коју ретко користимо, а може донети велике уштеде

Извор: b92.net

Позивање пријатеља широм света не подразумева муке са плаћањем високих телефонских рачуна; Вибер Оут пружа изузетно квалитетно и приступачно решење за међународне позиве у пред празнике, али и током целе године.

Упоредо са улагањем у даље унапређење основних функција, Ракутен Вибер – једна од највећих глобалних апликација за комуникацију – увек је настојала да пружи нове драгоцене услуге и атрактивне понуде својим корисницима. Испрва препознат као апликација за бесплатне позиве, Вибер је данас супер-апликација у чијој основи је размена порука, а широки избор функционалности које подмирују разне потребе корисника у сваком тренутку стално се допуњује разним новитетима. Од забавних АР Објектива и стикера који сваки разговор учине занимљивим до корисних чет ботова и могућности плаћања које свакодневне обавезе чине лакшим – све је то сада део Виберове универзалне платформе.

Вибер такође садржи и савршено решење за све љубитеље путовања, или оне који послују на више тржишта, или живе и редовно комуницирају са својом родбином у иностранству. Представљамо вам Вибер Оут – сервис посвећен подмирењу корисничких потреба у сегменту врхунски квалитетног, приступачног, поузданог и безбедног телефонирања у земљи и иностранству. Вибер Оут је гласовни сервис (ВоИП) који вам омогућава да позовете било који фиксни или мобилни телефон било где у свету – чак и ако саговорник не користи Вибер. Позив се упућује са Виберове апликације – и прима као обичан телефонски позив. Све што је потребно учинити је купити Вибер Оут кредит или одабрати претплатнички план који нуди више опција за позивање – и обезбедити поуздану интернет везу.

Милиони Срба живе у дијаспори – у земљама широм Балкана, Европске Уније и шире Европе, Северне Америке, Јужне Африке, Блиског Истока и Аустралазије. И поред тога што воле да буду у сталном контакту са својом родбином широм света, Срби такође уживају у путовањима на разне дестинације широм планете у време одмора и празника. Од новембра 2021. до новембра ове године забележен је скок од 22% у коришћењу апликације у Србији. Према Виберовим интерним подацима, корисници из наше земље су током тог периода највише користили Вибер Оут на Дан заљубљених, најчешће користивши ову функцију путем обнављајућег кредита, али и кроз претплатнички план. Претплата им омогућава да позивају фиксне и мобилне бројеве по жељи у 60 земаља света за само 5,99 долара месечно, са опцијом отказивања претплате у било ком тренутку. Најчешћи позиви у оба смера путем опције Вибер Оут су били остварени између саговорника из Србије и Западне Европе.

Како бисмо вам доказали колико је лако остати повезан без озбиљних напада на месечни кућни буџет, новогодишња Вибер Оут понуда која стартује 23. Децембра и важи до 30. децембра ће вам омогућити да бесплатно користите одређени број екстра минута приликом допуњавања вашег кредита. Ова понуда ће вам бити детаљно објашњена на вашем Вибер Оут екрану кредита (доступним и на viber://more/viberoutCreditTab) од датума активације претплате.

Останите повезани са вољенима! Премостите све раздаљине уз Вибер Оут где год се налазили, користећи поуздан и приступачан међународни сервис за позивање.

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *