УНС – УДРУЖЕЊЕ НАСТАВНИКА СРБИЈЕ "ПАНЕЛ"

Вести, актуелности и занимљивости из области образовања

ВЕСТИ ЗАНИМЉИВОСТИ

Продужени рокови за подношење предлога пројеката – Програм ПРИЗМА и Зелени програм сарадње науке и привреде

Обавештавамо све заинтересоване да је Фoнд за науку Републике Србије  продужио рокове за подношење пријаве Предлога пројеката у оквиру Програма ПРИЗМА и Зеленог програма сарадње науке и привреде, наведено је у саопштењу фонда.

Нови рок за подношење пријаве предлога пројеката на Јавни позив за Програм ПРИЗМА је 14. октобар 2022. године, до 15 часова, по средњеевропском времену.

Нови рок за подношење пријаве предлога пројеката на Јавни позив за Зелени програм сарадње науке и привреде је 11. октобар 2022. године, до 15 часова, по средњеевропском времену.

Као и до сада, Фонд за науку ће до затварања Јавних позива наставити да пружа подршку истраживачима кроз редовну организацију онлајн Отворених врата, на којима ће сви заинтересовани моћи да се информишу о условима пријаве предлога пројеката, као и кроз комуникацију путем имејла.

Подсећамо истраживаче да сва питања која су у вези са Програмом ПРИЗМА и Зеленим програмом сарадње науке и привреде могу послати на имејл адресе: prizma@fondzanauku.gov.rs и zeleni@fondzanauku.gov.rs.

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *