УНС – УДРУЖЕЊЕ НАСТАВНИКА СРБИЈЕ "ПАНЕЛ"

Вести, актуелности и занимљивости из области образовања

АКТУЕЛНОСТИ ВЕСТИ ЗА УЧЕНИКЕ

Први круг тестирања за стипендије за надарене ученике и студенте

.

Студенти и ученици који су конкурисали за стипендије за надарене ученике и студенте 11. новембра од 16 до 19 часова биће теститани онлине (од куће).

Тестирање се врши путем интернета, приступом адреси talenti.totalassessment.rs (с тим да ће у периоду тестирања уместо тренутног обавештења бити страница за логовање на тестирање).

Време потребно за тестирање је максимално два сата и мора се завршити најкасније до 19 часова, што значи да би тестирање требало започети у термину од 16 до 17 часова како би студенти и ученици имали довољно времена на располагању, најављено је из ресорног Министарства.

За логовање на систем и приступ тестирању потребан је ПИН код из пријаве и број мобилног телефона који су студент или ученик унели у самој пријави.

Обавештења о првом кругу тестирања за стипендије надареним ученицима и студентима послата су свим кандидатима 6. новембра 2023.

Други круг тестирања у центрима за тестирање биће одржан 18. новембра 2023. године. Тачни термини и распореди кандидата који буду прошли у други круг ће бити благовремено објављени после првог круга тестирања.

Електронска адреса за техничку подршку:  talenti@totalassessment.rs

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *