УНС – УДРУЖЕЊЕ НАСТАВНИКА СРБИЈЕ "ПАНЕЛ"

Вести, актуелности и занимљивости из области образовања

АКТУЕЛНОСТИ ЗА НАСТАВНИКЕ ЗА РОДИТЕЉЕ ЗА УЧЕНИКЕ

Ко су узори данашњих ученика?

Узори данашњих ученика могу бити различити, у зависности од интересовања и хобија ученика. Међутим, неки од најчешћих узора међу ученицима су:

Спортисти

Многи ученици инспирисани су спортистима који су постигли велике успехе у својим спортовима, као што су Новак Ђоковић, Леброн Џејмс, Лионел Меси, Серена Вилиамс и други.

Музичари

Популарни музичари као што су Бијонс, Дрејк, Ед Ширан, Ариана Гранде и други често су узори ученицима који се баве музиком или имају интересовање за музику.

Глумци и глумице

Неки ученици се инспиришу глумцима и глумицама који су постигли велике успехе у филмској и телевизијској индустрији, као што су Ема Вотсон, Том Холанд, Зендаyа, Мили Боби Браун и други.

Научници и истараживачи

Поједини ученици налазе инспирацију у научницима и истраживачима који су постигли велике успехе у својим областима, као што су Стивен Хокинг, Нил Деграс Тајсон, Џејн Гудал и други.

Хуманитарци

Поједини ученици се инспиришу хуманитарцима који се боре за права људи и животиња, као што су Малала Јусуфзаи, Грета Тунберг, Елен Деџенерес и други.

Узори се могу мењати током времена и узраста, тако да различити ученици могу имати различите узоре у зависности од својих интересовања и хобија.

Пише: Иван Стојановић

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *