УНС – УДРУЖЕЊЕ НАСТАВНИКА СРБИЈЕ "ПАНЕЛ"

Вести, актуелности и занимљивости из области образовања

АКТУЕЛНОСТИ ВЕСТИ ЗА НАСТАВНИКЕ

Признања за резултате у области науке и просвете додељена су на дан просветних радника Србије

Поводом обележавања дана просветних радника у нашој земљи први потпредседник Владе Републике Србије и министар просвете Бранко Ружић доделио је признања појединцима и групама за залагања и изузетан допринос у области просвете, науке и технолошког развоја, наведено је на сајту Владе Србије.

Министар је том приликом рекао да је важно да њихов труд и рад буду видљиви и широј јавности, указавши и на пожртвованост и велику професионалност свих ангажованих у систему просвете и науке.

„Захваљујући њиховом преданом раду није изгубљен ниједан наставни дан током пандемије, нити је научни рад стао. Упркос свим изазовима остали су посвећени професији и квалитетном раду“, истакао је он.

Признања су добили Јелена Шукљевић, васпитачица у Предшколској установи „Љубица Вребалов“ Пожаревац, Снежана Церовић, наставница и професорка разредне наставе у Основној школи „Кнегиња Милица“ на Новом Београду, Мирјана Катић, професорка математике и директорка Математичке гимназије у Београду, доц. др Драго Јеловац – Клиника за максилофацијалну хируругију Стоматолошки факултет Београд и Студентски центар изврсности Машинског факултета у Београду.

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *