УНС – УДРУЖЕЊЕ НАСТАВНИКА СРБИЈЕ "ПАНЕЛ"

Вести, актуелности и занимљивости из области образовања

КУРСЕВИ

Курс и обука за сервисера рачунара

УДРУЖЕЊЕ НАСТАВНИКА СРБИЈЕ “ПАНЕЛ” организује обуку за сервисера рачунара.

Након завршене обуке стећи ћете практична знања за одржавање и сервисирање рачунара, рачунарских система и опреме. Умећете да склопите и расклопите рачунар, проверавате исправност рачунарских компоненти, утврдити кварове и вршити замену рачунарских делова. Затим да набавите компоненте (матичну плочу, процесор, меморију, графичку картицу, хард диск и др.).

Осим рада на хардверу, научићете различите инсталације и подешавања (нпр. инсталирање оперативних система, антивирус програма, инсталирање и подешавање различитих апликативних програма, подешавање интернет конфигурације… Пошто се ова технологија изузетно брзо мења, важно је да се касније стално прати и по потреби примењује све што је ново у струци.

Током обуке за сервисера рачунара, полазници се пре свега упознају са хардвером рачунара, односно компонентама рачунара. Учи се о томе до којих кварова може доћи на хардверу рачунара и како се тај квар може отклонити. Са полазницима се такође ради на инсталирању оперативних система, уче се које врсте оперативних система постоје и како да се препознају перформансе рачунара да би се инасталирао одговарајући оперативни систем.

Акција: Обука за за сервисера рачунара по промотивној цени од 12.000 динара. Један је од најтраженијих наших курсева.

Полазници се могу пријавити за мале групе од три до пет полазника или индивидуално. Такође, у понуди имамо и мини групе од два полазника, при чему полазници плаћају цену за групну наставу, а фонд часова је онај који је предвиђен за индивидуалну наставу.

Предавачи су наши чланови и сарадници са дугогодишњим искуством у настави, сервисирању рачунара и држању обуке за сервисера рачунара.

Плаћање преко рачуна.

Информације на телефон 061/1310623 (позив, вибер, смс… )

Е-маил:  unspanel@gmail.com

ЈОШ КУРСЕВА ИЗ НАШЕ ПОНУДЕ:

Курс за израду сајтова: Акција за сајтове у WordPress-у

Курсеви за рад на рачунару

Курсeви страних језика

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *